malinvivi

lever på luft.

Publicerad 2012-07-26 01:15:30 i Allmänt

Dålig info.
Orkar inte prata eller skriva.
Jag återkommer.
 
Dessa dagar lever jag på Joakims ord.
Ord som får mig att känna så mycket.
Så mycket längtan, kärlek, sorg & ren andnöd. 
Tänk att en människa
utan någon som helst närhet kan känna mig så väl.
Jag har känt han i 10 år, men han vet inte ens att jag lever.
Tänk att han kan rädda en människas liv utan att ens
veta att jag andas 5 timmar ifrån han.
Han sjunger saker jag inte kan säga.
ironin i det är papperstunn.
 

"Och som jag önskar du var här nu

Jag vill bara höra dina hjärtslag

Och som jag önskar att vårt krig tog slut

Jag har lärt av mina misstag

Och du är lika ensam som jag"

 
 
 
 

My New boyfriend.

Publicerad 2012-07-18 06:25:15 i

Jag orkar inte att Mohammed 36 kommer fram till mig klockan 5 på morgonen för att bjuda mig på middag. På dålig svenska förklarar han att han vill ha en svensk fru. Jag berättar att jag är förlovad och han får mer eller mindre ett adhd anfall. 1. Nej jag har ingen jävla lust att få kärleksförklaringar klockan 5 på morgonen av en okänd man. 2. Nej jag vill inte i en halvtimmes tid höra att jag har världens vackraste ögon, ögon som krossar riktiga mäns hjärtan. 3. Nej jag vill inte att du ska pussa mig 3 gånger på kinden. 4. Nej du kan inte få mitt nummer. 5. Nej jag heter inte Sara-Stina fast jag ny möjligtvis råkat säga det. Bussen är 25 minuter försenad och jag vet inte vad jag är mest upprörd över, att behöva utstå hans kärleksförklaringar klockan 5 på morgonen till Sara-Stina eller att jag skulle ha kommit försent till jobbet. Jag antar att bilden är okej att lägga upp eftersom att han bad mig ta den.

💋

Publicerad 2012-07-16 18:45:53 i

Underbart att få komma hem en måndag till blommor & mat. Fin sambo jag har.

Work.

Publicerad 2012-07-12 08:28:25 i

Efter igår behöver jag smärtstillande, Magpumpning & ett nytt humör. Jag var stundtals ensam med 33 barn. 33 barn som har satt ordet kaos i ordlistan. Vi har sjuk personal och ännu värre barn. Det är inte lätt att vara ansvarig över ett fritids där barnen dyker upp när det vill, går när de vill eller har föräldrar som älskar att sprida ut sitt hat på oss. Hoppas på en bättre dag idag, Har ringt in en vikarie för att inte gå under. Vilken sommar. Vilken tur att vi har haft 4 fina dagar i alla fall. I Helgen åker jag, Jonas, Benny & Lina till Göteborg! Sjukt kul. Nästa helg kommer underbart fina Maria till mig i helgen. Kan inte längtar efter något mer. Önska mig lycka till, Nu ska jag bestiga mitt Everest. (skolan där vi odlar små huliganer)

Et.

Publicerad 2012-07-10 10:04:30 i

Va underbara ni är! Blev varm i själen av era kommentarer. Ska bara förklara mig lite angående Inlägget om vikt. Självklart kan jag må dåligt över min vikt nu också, det är inget som förändras på en dag, det är något man måste jobba på. Vissa dagar vill jag slita av allt mitt hår i frustration över vikten. Men det går bättre, nu kretsar inte mitt liv runt att vara smal. Nu kretsar det runt att må bra & att vara med människor som ger mig bra energi. Lyckan kan man inte sätta en vikt på. Insåg dubbelmoralen i att jag ville gå ner tio kilo till samtidigt som jag sa att man skulle vara trygg i sig själv. Det spelar ingen roll hur lite du väger, det finns alltid något du ville ändra på. Jag vill gå ner dessa kilon för att må bra! Inte för att jag ska slippa hålla in magen så fort en människa kommer in i rummet. Livet ska inte vara så allvarligt. Vikten är inte på liv eller död, du måste leva livet för att det ska vara värt det. Om du hela tiden är fokuserad på något negativt så kommer du alltid hitta fel på dig själv!

Sch.

Publicerad 2012-07-07 14:32:58 i

Nu ska jag göra ett högst personligt Inlägg. Om du har fobi för äckliga saker borde du kolla bort. Vikt & pengar är något som gör oss människor obekväma. Obekväm av tanken att någon skulle Veta hur mycket min kropp väger, Hur lite jag har på banken. Fucking löjligt egentligen. Allt är bara siffror. Du är inte en bättre människa för att din våg visar ett lågt tal & att ditt konto Visar en hög siffra, du är inte heller en sämre människa för att din våg visar en hög siffra men ett desto minde tal på ditt konto. Hur din mun väljer att le, hur mycket kärlek din kropp bär på det är den viktigaste summan. Jag fick en kommentar då någon ville att jag skulle lägga in en bild på min kropp, då jag oftast tar kort på enbart ansiktet. Jag spydde 7 gånger innan jag ens funderade på att faktiskt skriva detta inlägg. Min kropp är något högst personligt för mig, då jag aldrig i mitt liv varit bekväm med den. Så here u go, nu släpper jag min Garden om det nu skulle göra dig Lyckligare. Förra sommaren nådde jag min botten, då vägde jag 82 kilo, Vilket är väldigt mycket för mina 62 Centimeter (vem nu som har bestämt att det skulle vara för mycket) Jag började med Lchf och gick ner till 72 kilo (vilket jag ligger på idag) Mitt mål är att komma ner till 62 kilo. Angående pengar, Jag jobbar heltid + lite till Och får ut 13,200 kronor i månaden. Så nu vet ni. Här får ni två bilder av hur min kropp ser ut just nu. Ingen jävla inhållning av magen, stående i en bättre vinkel just för att se smalare ut, utan det är bara Så här jag ser ut. Jag har en massa bristningar & mina lår har alltid gått ihop.när jag vägde som mest hade jag storlek 42 i byxor. En period tappade jag bort mig själv helt, allt kretsade kring hur jag skulle gå ner dessa kilon, kläder var inte längre roligt, det var något jag hade för att dölja kroppen. Har insett att jag inte vill ödsla min tråkiga energi på något ännu tråkigare.Börja gilla era kroppar! Det ska jag göra, snart.

nää.

Publicerad 2012-07-06 19:59:56 i Allmänt

äckliga blogg.
du är vidrig.
fucking freak of nature.
 
bloggen har inte funkat på 55 år.
har inte haft jätte mycket lust till att blogga,
men det säger jag inte.
Det är helt och hållet bloggens fel.
 
Har börjar jobba igen, det känns väl ..............
Kanske ska dra en snabbis om vad som har
hänt i mitt fantastiskt tråkiga liv.
Äckliga sista veckan på semestern regnade bort.
Dock spenderades helgen hos Lina & Benny.
Alltså gah, vilka människor.
Vilken fantastisk personlighet Lina utstrålar.
Så mycket hon vet, så mycket som gör så ont.
Så mycket som ingen annan får veta,
Hon vet hur det känns att inte kunna andas,
hur orden tar slut, hur man kan älska & hata på samma gång.
Hur man står som publik runt ett kaos.
Hon vet hur det känns.
Hon står i samma virvelvind.
Vilken fantastisk, vacker & stark person.
 
Nu kommer loverboy hem,
skulle visst ha städat tills dess, hehehhe. nej.
Fortsätter imon.
 
SAKNAR MARIA & NANDIE.
fantastiska människor som är på en annan planet.
önskar jag hade er nära.
Önskar jag fortfarande visste allt om er.
 
fan va grinig jag blir nu. cuttttter.
 
bye.
 
 man lever tills man dör.
lagom doser sorg, lagom mycket dans.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela